Druk bezochte inloopbijeenkomst

25 juni 2019

Ruim 200 belangstellenden uit de omgeving van Heesch West kwamen op 19 juni naar de inloopbijeenkomst in het gezondheidscentrum Heesch om hun vragen te stellen over het bedrijventerrein. Zij gingen aan verschillende informatietafels in gesprek met experts op thema’s zoals verkeer, geluid, windturbines en zonnepark. De belangrijkste vragen en antwoorden die voorbij kwamen, zijn terug te vinden op deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze via het contactformulier.

Veel mensen namen de moeite om binnen te lopen en informatie op te halen bij de verschillende informatiepunten. Thema’s als het circulaire plan voor het terrein, verkeer, geluid, wind en de planning van het officiële traject rond het terrein. Bij een infodesk was het onder andere mogelijk om meer te weten te komen over de inspraakronde en in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Naast thematafels met experts namens de projectgroep Heesch West, was ook de Actiegroep Heesch aanwezig. Deze groep met vertegenwoordigers uit enkele omliggende straten kregen ruimte om zich te presenteren en vroegen aandacht voor onderwerpen die bij hen spelen met het oog op de ontwikkelplannen.