Energiek, groen en circulair

Het regionale bedrijventerrein heeft belangrijke duurzame ambities. Heesch West wil het meest duurzame bedrijventerrein van Brabant worden. De ambities, visie en ontwikkelingen komen samen in het circulair kwaliteitsplan. Hierin zijn kaders en ambities opgenomen op thema’s energie, klimaatadaptatie, landschap en biodiversiteit, circulair bouwen, ontwikkelen en mobiliteit.

Het Circulair Kwaliteitsplan geeft ook kaders voor de goede ruimtelijke inpassing van bedrijven in het gebied. Heesch West krijgt een circulair kwaliteitsteam en parkmanagement dat ruimte biedt voor ontmoeting, kennis en collectief organiserend vermogen. Samen met de bedrijven vormt dit team een stuwende kracht waarbij innovatie en ontwikkeling mee ontwikkelt met de mogelijkheden die zich op de verschillende thema’s ontwikkelen.

Heesch West is als toekomstgericht regionaal bedrijventerrein de ideale plek voor bedrijven die actief inzetten op duurzaamheid en noodzaak hiervan onderschrijven. In het ontwerpbestemmingsplan en bijlagen wordt uitgebreid ingegaan op de duurzame ambities voor Heesch West. Klik op de button voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief