Aantrekkelijk vestigingsklimaat

Heesch West is door de uitgestrekte opzet met veel groen en water en een goede infrastructuur een onderscheidend bedrijventerrein waar in totaal 80 hectare uitgeefbare grond ter beschikking komt.

Een belangrijk doel van het bedrijventerrein is om de regionale economie te verstevigen en verder te ontwikkelen. Er is dringend behoefte aan goede vestigingslocaties voor bedrijven. Heesch West speelt in op die in belangrijke mate regionale behoefte. De afgelopen jaren is de beschikbare ruimte op bestaande terreinen in rap tempo afgenomen.

Noordoost Brabant heeft zich in de afgelopen jaren op economisch vlak goed ontwikkeld. Verschillende bedrijven in de regio worden te groot voor hun huidige locatie of zoeken naar ruimte die beter past bij hun doelstellingen en ambities.

Een aantal bedrijven dat naar Heesch West verhuist, laat locaties in de regio achter. Dit biedt op die locaties nieuwe vestigingsmogelijkheden en perspectieven. Zo geeft het te ontwikkelen bedrijventerrein direct en indirect ruimte voor de regionale economie. Heesch West richt zich niet alleen op XL-logistiek. In perspectief van de regionale economie is het bieden van vestigingslocaties voor bouw en infra, agrofood, productie en logistiek van grote betekenis.

Meer informatie en vragen? Neem contact op via bedrijven@heeschwest.nl

Heb je vragen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief