Infodesk Heesch West over verkeer

11 december 2019

Heb je vragen over de ontwikkeling van Heesch West dan kun je via verschillende (online) kanalen informatie inwinnen, zoals de website Heeschwest.nl. Ook is het mogelijk om je vraag persoonlijk te stellen bij de Infodesk Heesch West. Bijvoorbeeld over mogelijke effecten op je eigen woonomgeving. Op 19 december heeft de Infodesk als thema verkeer.

Bij de Infodesk zullen verschillende specialisten en leden van de projectgroep Heesch West aanschuiven om informatie te geven over de plannen en procedure rond het bedrijventerrein. Een verkeersplanoloog zal op 19 december aanwezig zijn om vragen over te verwachten verkeerseffecten te beantwoorden.

Als je je vragen vooraf mailt naar info@heeschwest.nl dan kunnen we ervoor zorgen dat de informatie zo compleet mogelijk beschikbaar is en je vraag zo goed mogelijk beantwoord kan worden.

LET OP, LOCATIE AANGEPAST: De Infodesk ontvangt je graag bij De Pas (De Misse 4 in Heesch), 19 december van 15.30 tot 17.00 uur.

Via de contactpagina kun je je abonneren op de nieuwsbrief en word je via mail op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen. Uiteraard kun je ook vragen en opmerkingen die niet aan het thema van de Infodesk gerelateerd zijn mailen naar info@heeschwest.nl.