Stel je vraag bij de Infodesk

19 november 2019

Heb je vragen over de ontwikkeling en effecten van Heesch West dan kun je daarmee onder andere terecht op de website Heeschwest.nl of onze nieuwsbrief. Ook is het mogelijk om je vraag persoonlijk te stellen bij de Infodesk in het gemeentehuis van Bernheze.

Bij de Infodesk zullen verschillende specialisten en leden van de projectgroep Heesch West aanschuiven om informatie te geven over de plannen en procedure rond het bedrijventerrein. De Infodesk is gevestigd in het gemeentehuis van Bernheze (De Misse 6 in Heesch).

Er zijn algemene openstellingen en er komt een aantal themagerichte middagen waarvoor experts rond een onderwerp aanwezig zullen zijn. Dit jaar zal de infodesk open zijn op 19 december (themamiddag gericht op verkeer) van 15.30 tot 17.00 uur.

Wil je de infodesk bezoeken? Als je vooraf mailt wanneer je wilt komen en met welke vraag, dan kunnen we ervoor zorgen dat deze zo goed mogelijk beantwoord wordt. Mail je vraag naar info@heeschwest.nl. Je kunt uiteraard ook met vragen en opmerkingen die niet aan de infodesk gerelateerd zijn, mailen naar dit adres.

Via de site www.heeschwest.nl zullen we je informeren over de komende data en verdere invulling en van de infodesk.